RAPID BUCURESTI a ramas fara antrenor! VIOREL MOLDOVAN este noul selectioner de la U21

RAPID BUCURESTI a ramas fara antrenor! VIOREL MOLDOVAN a decis sa paraseasca gruparea feroviara, antrenorul intelegandu-se cu oficialii de la Federatia Romana de Fotbal (FRF) pentru a prelua conducerea tehnica a nationalei de tineret a ROMANIEI.

Potrivit mass media sportiva autohtona, viitorul antrenor al echipei bucurestene va fi ales da presedintele NICOLAE MANEA si de administratorul juridic, CRISTINA ANDRONACHE.

CITESTE SI: RAPID BUCURESTI se intoarce in LIGA I! Giulestenii au castigat procesul de la TAS 

“Ruptura” dintre VIOREL MOLDOVAN si RAPID s-a produs joi dimineata cand antrenorul a solicitat un salariu de 10.000 de euro lunar pentru a continua pe banca tehnica a giulestenilor, o suma considerate pre mare pentru posibilitatile actuale al clubului proaspat revenit in LIGA I.

Contractul dintre VIOREL MOLDOVAN si RAPID BUCURESTI a expirat in data de 30 iunie, iar in cele cateva zile de negocieri dintre cele doua parti nu s-a ajuns la un numitor comun.

CITESTE SI: RAPID BUCURESTI va avea un nou PATRON

VIOREL MOLDOVAN nu a stat decat cateva ore fara servici, acesta batand palma cu oficialii de la FRF pentru a prelua conducerea tehnica a nationalei de tineret a ROMANIEI, ramasa fara antrenor dupa despartirea de BOGDAN STELEA.

Sursa foto: sport.ro