Rapid Bucuresti ar putea avea un nou proprietar. Afla despre cine este vorba

Echipa Rapid Bucuresti va avea un nou proprietar. Site-ul prosport.ro a anuntat faptul ca echipa giulesteana isi va schimba, in mai putin de un an, inca o data patronul. Potrivit sursei amintite, formatia feroviara din Capitala va fi cumparata de Nicolae Sarcina, un prosper om de afaceri aflat in topul celor mai avuti oameni din Romania.

Prosport.ro scrie ca Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir, cei doi oameni de afaceri care au preluat Rapidul anul trecut de la George Copos, sunt foarte aproape de a bate palma cu Nicolae Sarcina, patronul lantului de magazine “Succes”.

Citeste si: Nicolae Sarcina va fi noul patron al echipei Rapid Bucuresti

Nicolae Sarcina, in varsta de 44 de ani, are o avere estimata la aproximativ 50 de milioane de euro si a fost inclus in top 500 al celor mai bogat romani de jurnalistii de la Capital.

In timpul negocierilor, la cererea lui Zamfir si Cristescu, Nicolae Sarcina si-a luat angajamentul sa plateasca suma de un milion de euro pana pe 14 februarie, bani care vor acoperi datoriile curente ale clubului catre stat, furnizori, jucatori si angajati.

“E unul care are peste 300 de magazine, are peste 20.000 de muncitori angajati. E din Gorj, nu e rapidist, dar e un om de business mare de tot”, l-a descris Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), pe Nicolae Sarcina.

Sursa foto: pandurul.ro