Rapid Bucuresti pasuit pana in iarna! Vezi ce au decis judecatorii de la Tribunalul Bucuresti

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis sa acorde un nou termen pentru judecarea cererii de aprobare a planului de reorganizare a clubului Rapid Bucuresti. Noul termen va avea loc pe data de 14 februarie 2014.

Pana atunci oficialii echipei din liga a II-a trebuie sa solutioneze toate contestatiile creditorilor depuse la procesul verbal, apoi se va decide daca este necesara si opinia unui practician independent.

Vineri a avut loc infatisarea de la tribunal in care trebuia stabilit daca planul de reorganizare al echipei Rapid Bucuresti este unul intemeiat si legal, insa ieri a aparut o noua piedica ce ar putea ingreuna decizia instantei si ar putea duce clubul în faliment.

Fostul jucator rapidist Paul Codrea, 32 de ani, nu a fost de acord cu cele stabilite luni de catre Adunarea Generala a Creditorilor si a decis sa mearga mai departe in incercarea de a-si recupera restantele pe care le are de incasat de la clubul de sub Grant.

Alaturi de Codrea, au mai depus contestatii jucatorii Albut, Bilasco, Dani Coman, Burca, Ionut Stancu, dar si fostul masor Roger Popovici.

Luni, 63% din creditori fusesera de acord cu propunerile noului conducator al clubului, Adrian Zamfir, si planul de reorganizare a putut fi inaintat instantei pentru o decizie finala.

Sursa foto: prosport.ro