RAPID BUCURESTI: Plan de reorganizare aprobat sau retrogradare in Liga a IV-a?

Emotii uriase pentru toti rapidistii, incepand de la jucatori si pana la ultimul suporter. Clubul giulestean are, vineri, un nou termen la Tribunalul Bucuresti in procesul de insolventa, unde sa va discuta daca planul de reorganizare va fi aprobat sau nu.

Vestile nu sunt imbucuratoare, in conditiile in care aprobarea planului de reorganizare are sanse destul de mici sa fie aprobat din cauza celor sapte contestatii formulate de cinci fosti jucatori si  doua firme.

Este vorba de fotbalistii Calin Albut, Ovidiu Burca, Paul Codrea, Dani Coman si Marius Bilasco care au atacat modul in care s-a votat planul de reorganizare. In plus, mai exista si doua firme care nu sunt de acord cu ce s-a intamplat la Adunarea Creditorilor din 18 noiembrie 2013, SportVision (condusa de Roberto Verdes) si Propery MT (administrata de Fathi Taher).

Citeste si: Viorel Moldovan va prelua clubul Rapid ! Vezi cand se vor semna actele

Clubul Rapid spera ca judecatorul sindic va respinge si de aceasta data contestatiile formulate si va da un termen rezonabil pentru discutarea planului de reoganizare.

Ulterior, gruparea bucuresteana are nevoie ca planul de reorganizare sa fie aprobat pana la 31 martie pentru a primi licenta necesara prezentei in Liga I. In cazul in care planul nu va fi aprobat la timp, chiar daca vor promova, giulestenii nu vor avea voie sa evolueze in Liga I, fara licenta.

In cazul in care judecatorul nu va aproba planul de reorganizare atunci Rapid va intra in faliment si va fi retrogradata automat in liga a IV-a. La termenul precedent din 14 februarie, Tribunalul Bucuresti a aprobat solicitarea Cristinei Andronache, administratorul judiciar al clubului Rapid, si a decis amanarea cazului  pentru 28 martie. 

Sursa foto: prosport.ro