Rapid Bucuresti, sanctionata de FRF dupa incidentele petrecute la Buzau

Rapid Bucuresti a fost sanctionata de Federatia Romana de Fotbal (FRF) , dupa incidentele care au avut loc la meciul de campionat de la Buzau. Astfel, gruparea feroviara va avea terenul suspendat o etapa si va trebui sa plateasca o amenda in valoare de 37.500 lei.

Reactia oficialilor echipei bucurestene nu a intarziat, unul dintre actionarii clubului, Adrian Zamfir, fiind sigur ca FRF se razbuna astfel pentru ca Rapid a atacat decizia TAS la Curtea Suprema de Justitie de la Geneva, iar forul condus de Mircea Sandu risca sanctiuni drastice.

“Pentru noi lucrurile sunt foarte clare. Se deruleaza un proces pe care Rapid il va castiga, iar Federatia Romana de Fotbal va trebui sa plateasca pentru tot raul facut noua. Decizia aberanta reprezinta de fapt o razbunare si o pedeapsa cu tenta de avertisment pentru demersurile noastre. Anuntam FRF ca nu ne vom opri, indiferent de amenintarile pe care le primim permanent si de exemplele pe care le tot dau pe pielea noastra”, a spus Zamfir pentru site-ul oficial al clubului giulestean.

In aceste conditii, Rapid Bucuresti va evolua in partida de acasa cu Unirea Tarlungeni pe stadionul Astra din Ploiesti.

Sursa foto: sptfm.ro