RAPID BUCURESTI se intoarce in LIGA I! Giulestenii au castigat procesul de la TAS

RAPID BUCURESTI revine in LIGA I! O  veste excelenta pentru suporterii echipei feroviare primita in urma cu cateva momente, dupa ce s-a incheiat procesul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane pe care giulestenii l-au castigat!

RAPID BUCURESTI a castigat dreptul de promovare pe plan sportiv, dar nu primisera licenta de la FRF. Echipa antrenata de VIOREL MOLDOVAN a castigat la TAS si e sigura de prezenta pe prima scena in noul sezon.

“Doamna administrator judiciar ne-a anuntat ca am primit licenta. Nu stiu daca voi ramane la RAPID . Depinde de aspectul financiar. Trebuie sa vina cineva sa investeasca. Cu lotul actual nu putem face fata in prima liga. Avem nevoie de intariri, practic trebuie sa aducem o intreaga echipa”, a declarat tehnicianul VIOREL MOLDOVAN  la postul de televiziune sportro.

CITESTE SI: VIOREL DURU: Putem vorbi deja de o liga a INSOLVENTILOR. Fotbalul romanesc este in COLAPS 

FC RAPID BUCURESTI a deschis la 5 iunie actiunea impotriva deciziei Comisiei de Apel a Administratiei de Licentiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, achitand taxele de inscriere a recursului din donatii si licitatii efectuate de suporterii giulesteni.

Comisia de Apel a Sistemului National de licentiere a respins, la 17 mai, dosarul FC RAPID BUCURESTI privind acordarea licentei pentru editia 2014-2015 a Ligii I, decizia fiind definitiva si executorie pe plan national. Anterior, la 10 mai, instanta de fond a Administratiei de licentiere din cadrul FRF respinsese dosarul FC RAPID BUCURESTI din cauza datoriilor in valoare de 900.000 de euro catre fostii jucatori Julio Cesar si Daniel Paulista.

Formatia RAPID BUCURESTI a evoluat sezonul trecut in Liga a II-a, acolo unde a fost retrogradata in vara anului 2013 printr-o decizie a TAS. Instanta de la Lausanne a decis atunci ca RAPID BUCURESTI, care castigase barajul de mentinere in primul esalon cu Concordia Chiajna, nu poate evolua in Liga I avand in vedere ca nu indeplinise conditiile de licentiere pentru sezonul 2013-2014.

CITESTE SI: NICOLAE MANEA, ANUNT IMPORTANT pentru fanii RAPIDULUI! 

In cazul in care RAPID BUCURESTI, grupare care si-a asigurat deja promovarea in plan sportiv, primea un raspuns negativ de la TAS, in locul sau urma sa promoveze in Liga I formatia FC Clinceni.

 Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), RAZVAN BURLEANU, a declarat pentru Prosport, la scurt timp dupa aflarea deciziei ca membrii Comisiei de Licentiere de la apel vor fi dati afara!

Sursa foto: sport.ro