Rapid – Ceahlaul Piatra Neamt 2-0 (2-0) / La revedere Rapid! Adio Pancu!

Vremea din aceasta seara a fost in ton cu ceea ce a simtit intreaga suflare rapidista inainte si in timpul partidei de pe arena “Valentin Stanescu”. Rapid a disputat ultimul meci din Liga I, din sezonul viitor giulestenii fiind nevoiti sa joace in esalonul secund pentru ca nu au obtinut licenta.

De cealalta parte plaiesii lui Viorel Hizo au venit relaxati in Capitala, dupa ce au reusit sa evite retrogradarea inca din etapa trecuta, atunci cand invingeau pe CSMS Iasi cu 1-0. Ploaia torentiala care s-a abatut deasupra Bucurestiului ii incomodeaza vizibil pe cei 22 de jucatori aflati pe dreptunghiul verde din Giulesti.

Desi prima ocazie a Rapidului se consuma deabia in minutul 35, in numai patru minute, giulestenii inscriu de doua ori in poarta lui Miron prin Ciolacu si Herea I. Cu trei minute inainte de finalul primelor 45 de minute, veteranul Pancu loveste bara. In repriza a doua nu s-a mai inscris, tanarul Martin lovind si el bara in finalul meciului.

Daniel Pancu, in varsta de 33 de ani, a jucat aseara meciul cu numarul 200 pentru Rapid, si totodata ultimul din cariera sa de profesionist!

FC Rapid – Ceahlaul Piatra Neamt 2-0 (2-0)

Min.37: Ciolacu inscrie cu capul dupa o executie frumoasa trimitand balonul la coltul lung.

Min.39: Herea I suteaza incredibil si trimite mingea in vinclul portii adverse lasandu-l pe Miron spectator.

FC Rapid: Draghia – Ionita II (46 Grigore), Abrudan, Mardare, Stoica – Herea I, Dica, Coman, Ciolacu (58 Martin) – Pancu, Ionita I (75 Matei). Antrenor: Marian Rada

Ceahlaul Piatra Neamt: Miron – Cazan, Marc, Ichim, Barna – Stefanescu, Monroy, Lucas, Onciu (46 Tolimir), Pavel (46 Constantinescu) – Velici (80 Margina). Antrenor: Viorel Hizo

Stadion: “Valentin Stanescu” (Bucuresti)

Arbitri: Cristian Balaj (Baia Mare) – Istvan Nagy (Cluj), Mircea Orbulet (Bucuresti). Rezerva: Marcel Barsan (Bucuresti). Observator: Dan Berbecaru (Rm Valcea)

Cartonase galbene: Dica (82) / Lucas Garcia (61), Monroy (82)

Cartonase rosii:

Sursa foto:sport365.ro