RAPID: DANIEL PANCU a plecat din GIULESTI si va semna cu o echipa din LIGA INTAI

Desi parea ca a ajuns la un consens cu oficialii clubului, DANIEL PANCU nu va mai continua la RAPID. Jucatorul va ramine in Romania, insa va evolua pentru un club din Liga 1.

Atacantul de 37 de ani a parasit azi cantonamentul Rapidului si azi va semna cu FC VOLUNTARI, echipa nou promovata in prima liga. Decizia sa este cu atit mai surprinzatoare cu cit si conducatorii clubului erau convinsi ca el va continua la Rapid, intarind ideea cu declaratii ca deja ar fi semnat pentru un an.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: REZULTATELE inregistrate marti in TURUL III PRELIMINAR

“M-am saturat sa astept sa mai vina si altii, am decis sa plec de a Rapid. Vreau sa raman cu o imagine cat de cat frumoasa. Nu e normal ce se intampla acolo, ma refer si la ceea ce e in tribuna. Sunt dorit de VOLUNTARI de doi ani, probabil voi accepta oferta lor. Acolo e mai multa seriozitate decat la Rapid”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor fostul component al nationalei Romaniei.

Pancu a strans 251 de meciuri in prima liga pentru pentru Rapid (218), Vaslui (5) si Poli Iasi (28) si a inscris 71 de goluri, din care 69 pentru giulesteni.

Sursa foto: gsp