RAPID vrea sa joace meciul cu STEAUA pe Arena Nationala

RAPID vrea sa joace meciul cu STEAUA pe Arena Nationala

Presedintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, vineri, ca oficialii gruparii giulestene au cerut acordul primariei pentru ca echipa sa dispute meciul cu Steaua, din prima etapa a editiei 2014/2015 a Ligii I, pe Arena Nationala din Capitala.

“Ieri (n.r. – joi) am fost la primarie pentru a cere acordul sa jucam cu Steaua pe Arena Nationala. in ceea ce priveste contractul de inchiriere pentru stadionul Giulesti, se va semna si el. Au fost unele mici probleme legate de turnicheti, in sensul ca trebuiau pusi in functiune, in rest nu sunt probleme cu Giulestiul. Rapid ramane pe Giulesti, nu se pune problema de Piatra Neamt sau Chiajna”, a spus Manea.

Vezi aici programul primei etape din Liga I

El a precizat ca a fost surprins de plecarea lui Viorel Moldovan, care a preluat conducerea tehnica a echipei nationale de tineret. “Ne-a suprins si pe noi plecarea lui Viorel, chiar daca el practic nu mai avea contract cu Rapid. il inteleg insa, pana la urma e vorba de echipa nationala. ii multumim pentru tot ce a facut pentru Rapid in niste conditii foarte grele”, a adaugat presedintele FC Rapid.

Manea a mentionat ca este posibil ca astazi sa se semneze contractul de preluare a clubului de catre omul de afaceri italian Angelo Massone si ca numele noului antrenor va fi stiut cel tarziu luni. “Azi s-ar putea sa se semneze contractul cu domnul Massone. Noi nu ne-am grabit in privinta antrenorului. Tocmai de aceea, asteptam sa vedem ce se intampla, pentru ca pana la urma este decizia dansului. Numele noului antrenor il vom afla poate diseara sau luni cel tarziu. Poate aduce dansul antrenor de acolo, de-aia n-am luat nicio hotarare”, a explicat Nicolae Manea.

Echipa Rapid va intalni formatia Steaua, in data de 26 iulie, de la ora 21.00, in prima etapa a Ligii I.

Formatia giulesteana a fost antrenata in sezonul 2013/2014 de Viorel Moldovan, tehnician care a avut contract cu Rapid pana la 30 iunie. Moldovan a fost prezent, marti, la reunirea lotului, iar joi i-a anuntat pe jucatori ca nu continua la Rapid. Vineri, Moldovan a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei nationale de tineret a Romaniei.