Rapidul este, din nou, scos la vanzare. Cristescu si Zamfir negociaza cu un grup de investitori

Rapid Bucuresti este, pentru a doua oara in ultimul an, scoasa la vanzare. Nicolae Cristescu (foto) si Adrian Zamfir, cei doi investitori ai gruparii giulestene, si-au dat seama ca Rapidul reprezinta o palarie mult prea mare pentru ei, in aceste conditii cei doi afaceristi fiind decisi sa vanda achipa feroviara, informeaza postul de televiziune Digisport.

Daca acest lucru nu se va realiza, Nicolae Cristescu a dezvaluit faptul ca Rapidul va incepe sa vanda din jucatori pentru a putea supravietui.

“Saptamana viitoare speram sa finalizam negocierile cu un grup puternic de investitori care si-au manifestat interesul sa cumpere 80% dintre actiunile clubului. Noi vrem binele Rapidului si ne dam la o parte daca este vorba de oameni mai potenti financiar ca noi. Acesti investitori sunt adusi de Florin Manea iar proiectul lor este foarte serios.

Sunt datorii foarte mari in continuare iar eu si Adrian Zamfir nu ne vom alege cu niciun ban de pe urma acestei posibile tranzactii. Toti banii vor intra in club. Daca nu vom reusi sa vindem, Rapidul nu va muri, insa vom recurge la vanzarea jucatorilor ca sa supravietuim!”, a declarat Nicolae Cristescu pentru DigiSport.

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir au preluat clubul in vara anului trecut si s-au angajat sa readuca echipa in prima liga. Deocamdata, dupa turul ligii secunde, Rapid se afla pe primul loc in prima serie cu 28 de puncte.

Sursa foto: prosport.ro