Raportul comisiei de ancheta privind CEC Bank, la Senat

Raportul comisiei care ancheteaza activitatea CEC Bank se afla in lucru la Senat. Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, a declarat ca a predat documentele cerute in ancheta privind analiza managementului CEC Bank si asteapta finalizarea raportului.

“Am avut ce-a de-a treia intalnire, la solicitarea comisiei parlamentare privind analiza managementului CEC Bank, am predat documentele care au fost solicitate in sedintele anterioare si asteptam finalizarea raportului”, a spus Ghetea, dupa sedinta comisiei de buget care ancheteaza activitatea CEC Bank.

Radu Ghetea a tinut sa sublinieze ca, in cadrul discutiilor, s-a omis un lucru important, de o maniera “destul de nereala”, respectiv profitabilitatea bancii. Seful CEC Bank a mentionat ca la 30 noiembrie, institutia bancara are un profit brut care este cu 25% mai mare decat profitul inregistrat pe tot anul 2012.

Presedintele CEC Bank s-a prezentat, luni, la cea de-a treia audiere in Comisia de buget-finante din Senat care ancheteaza activitatea CEC, la care fusese anuntat si vicepremierul Daniel Chitoiu, care nu a mai ajuns la sedinta.