Raportul pret – calitate in hosting. Vezi care sunt cele mai accesibile pachete de hosting

Atunci cand alegeti un pachet de hosting, notiunea de raport pret/calitate poate fi dificil de definit. Toata lumea vrea sa aibe parte de un hosting cat mai accesibil cu putinta, dar in acelasi timp, si de caracteristicile si resursele necesare, astfel incat site-ul sa fie cat mai usor de intretinut.

Daca pachetul dvs. de hosting nu se potriveste nevoilor pe care le aveti, puteti pierde o multime de timp cu administrarea site-ului si solutionarea problemelor aferente acestuia, iar acest lucru va afecta rentabilitatea investitiei.

Cand doriti un raport pret/calitate cat mai bun, este vital ca nevoile dvs. sa poata fi satisfacute de planul de hosting ales.In acest articol, vom analiza cateva dintre cele mai accesibile pachete de hosting (pachete alese de intreprinderile mici) si vom dezbate argumentele pro si contra ale fiecaruia.Hosting la pret accesibilIn ramura low-cost a pietei de hosting, pachetele de hosting se incadreaza in 2 categorii: site builder hosting si shared hosting.

Site builder hosting este un serviciu de hosting de baza care permite companiilor sa-si construiasca un website utilizand template-uri si module predefinite. Multe companii incep cu acest tip de web hosting deoarece le permite sa-si construiasca rapid un site, la un pret accesibil.

– Pro: Nu este nevoie sa angajati un dezvoltator sau designer web deoarece dvs. puteti administra site-ul.

– Contra: Este posibil sa nu va puteti dezvolta site-ul dincolo de elementele de baza. Adaugarea unor functionalitati avansate (cum ar fi un blog sau integrare social media) ar putea fi imposibila.

Shared hosting este un tip extrem de popular de hosting, mai ales in randul micilor intreprinderi, deoarece ofera suficiente caracteristici la un pret redus. Daca nu sunteti sigur pentru ce tip de hosting sa optati, hostingul shared ofera un raport bun pret/calitate, precum si o serie de scripturi si instrumente foarte utile care va usureaza mult sarcina de a crea un website.

– Pro: Low-cost si un raport pret/calitate bun. Ofera o varietate de caracteristici, precum si posibilitatea de a folosi scripturi si instrumente populare pentru a va dezvolta site-ul, fara a fi necesare cunostinte tehnice avansate.

– Contra: Utilizatorii non-tehnici ar putea avea nevoie de ajutor in a-si pune site-ul pe picioare si a-i administra continutul. In plus, site-ul dvs. imparte resursele aceluiasi server dedicat cu alte zeci sau sute de site-uri, ceea ce uneori i-ar putea afecta performantele.

Alte tipuri de hosting accesibileDaca aveti cerinte de nisa, un pachet mai scump de hosting v-ar putea oferi un raport pret/calitate mai bun.

– Reseller hosting este un tip special de hosting shared. Proprietarul contului, sau resellerul , isi poate diviza spatiul alocat contului sau si il poate vinde la randul sau clientilor proprii.

Acest tip de hosting este ideal pentru dezvoltatorii web care doresc sa vanda servicii de web design, dezvoltare web si hosting, toate intr-un pachet complet. De asemenea, poate ajuta companiile sa-si suplimenteze veniturile.

– VPS hosting este urmatorul nivel dupa shared hosting. Clientului ii este alocata o parte proprie din spatiul si resursele unui server, pe care nu o mai imparte cu site-urile altor clienti.

Desi VPS hosting este mai scump decat hostingul shared, site builder hosting sau reseller hosting, acesta ofera unele avantaje cheie, cum ar fi controlul total asupra mediului de hosting, performante mai mari si sanse mai putine ca site-ul dvs. sa fie suspendat fara avertisment.

Pe masura ce afacerea dvs. se dezvolta, veti constata ca resursele suplimentare oferite de VPS hosting isi merita pe deplin investitia.