RAPPERUL BEANIE SIGEL A FOST IMPUSCAT. Artistul american se afla in stare CRITICA

RAPPERUL BEANIE SIGEL, in varsta de 40 de ani, se afla in STARE CRITICA, dupa ce a fost IMPUSCAT in stomac vineri dimineata, langa locuinta sa din Pleasantville, New Jersey.

Potrivit unui raport publicat de NBC Philadelphia, SIGEL a fost IMPUSCAT in stomac, in fata casei sale din Pleasantville, New Jersey, vineri dimineata, in jurul orei locale 9.20, informeaza contactmusic.com.

BEANIE SIGEL, pe numele sau real Dwight Grant, a fost lovit in stomac de un glont care i-a iesit prin spate, potrivit ofiterului-sef de la politia din Pleasantville. Cantaretul a fost transportat la un spital local, AtlantiCare Regional Medical Center, unde s-a constatat ca ranile ii pun viata in pericol. Acesta se afla in continuare intr-o stare critica.

CITESTE SI: TOP FORBES: Rapperul Dr. Dre ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume 

Potrivit unei declaratii facute de avocatul sau, Fortunato Perri Jr., aparent, BEANIE SIGEL nu era tinta impuscaturii. Acesta se intorcea acasa, dupa ce isi luase copiii de la scoala, si a nimerit intr-o altercatie care avea loc in apropierea locuintei sale.

Numele atacatorului sau nu se cunoaste deocamdata, dar o alta victima, Umar Salahuddin, in varsta de 22 de ani, a fost arestata si este interogata de politie in legatura cu acest incident.

RAPPERUL BEANIE SIGEL a fost eliberat din inchisoare in luna august, dupa ce a ispasit o pedeapsa de doi ani, pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de 728.000 de dolari. Aceasta nu este prima data cand SIGEL este IMPUSCAT. In 2006, el a fost implicat intr-o TENTATIVA de JAF si a fost ranit. In 2003, a fost acuzat de TENTATIVA de OMOR, dar a fost gasit nevinovat, dupa ce a ranit doua persoane cu un pistol.

CITESTE SI: JUSTIN BIEBER surprins intr-un separeu romantic alaturi de sora vedetei Kim Kardashian

BEANIE SIGEL a lansat sase albume in cariera sa, cel mai recent fiind “This Time”, aparut in 2012. Primele sale trei albume s-au aflat in Billboard Top 5 albums. De-a lungul carierei, a colaborat cu numerosi artisti, printre care Jay-Z, Snoop Dogg si R Kelly.

Sursa foto: billboard.com