Rapperul DMX a fost gasit FARA SUFLARE in parcarea unui hotel. Ce s-a intamplat

Rapperul DMX era sa moara de la o supradoza. Acestaa fost spitalizat dupa ce a fost gasit intr-un hotel de lux, din New Jersey, „fara puls si fara suflare”. 

Politistii l-au gasit pe rapper in parcarea hotelului, cazut langa o masina, si au inceput manevrele de resuscitare. Rapperul si-a revenit dupa interventia salvatorilor. Se pare ca, in acest moment, rapperul este in stare stabila. Problemele sale ar fi fost declansate de o bronsita pe care a avut-o recent, dupa cum a declarat chiar el, pentru TMZ. Cu toate acestea, potrivit Fox News, oamenii legii sustin ca artistul a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze de heroina si au reusit sa-i salveze viata pentru ca i-au administrat o injectie cu Narcan(Nalaxone), un anti-opioid utilizat pentru a anula efectele unei supradoze de heroina, iar apoi l-au dus la spital. Mai mult, un martor a declarat ca l-a vazut pe rapper luand un praf alb inainte sa se prabuseasca.

Considerat unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din lume, DMX, a fost pentru prima data in Romania, unde a avut un concert intr-un club din Bucuresti. Insa, acesta a avut parte de un incident neplacut inca din prima clipa in care a pus piciorul pe pamant romanesc, fiind implicat intr-un accident rutier.

Sursa foto: cancan