Rareș Bogdan a revenit în lacrimi la Realitatea Tv și a dezvăluit motivul pentru care Oana Stănciulescu a fost interzisă pe post

Duminică seară, la prima emisiune după revenirea la ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, Rareș Bogdan a ținut să mulțumească celor care l-au susținut și a dat asigurări că nu-și va dezamagi susținătorii. Acesta a izbucnit în plâns citind o scrisoare a lui Oreste Teodorescu și și-a exprimat speranța că va fi reprimit în platou de Cozmin Gușă.

În discursul ținut la revenirea sa în platoul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan a oferit unele explicații cu privire la motivele interziceri Oanei Stănciulescu la Realitatea TV. Se pare că jurnalista a fost surprinsă făcând comentarii negative la adresa postului în spațiul public„Oreste și Oana nu au fost și nu sunt oamenii lui Coldea, nu la ei făcea referire Cosmin.

Oana a fost interzisă pe post acum zece zile sub pretextul că într-o zi de joi ar fi criticat postul Realitatea în spațiul public. Sunt convins că la un moment dat va avea o discuție cu cei din conducerea postului, mai ales cu Cosmin, și, sper, deși am văzut că a renunțat să mai apară la Realitatea, să o pot avea alături în platou” a spus realizatorul emisiunii Jocuri de Putere.

Sursa foto: realitatea