RARES BOGDAN declara ca va depune PLANGERE impotriva a 6 membri CNA

RARES BOGDAN a declarat in exclusivitate la Realitatea TV, ca a decis, dupa ce s-a consultat cu avocatii, sa mearga la Parchetul General pentru a depune plangere penala pe numele a sase membri CNA.

 RARES BOGDAN a precizat ca nu era normal ca emisiunea sa fie amendata cu 50 000 de lei, dintre care 20 000 de lei doar ieri:

“O sa fac un anunt extrem de importat de important, impreuna cu avocatul Catalin Dancu ma voi duce la Parchetul General si voi face plangeri penale impotriva a sase dintre membrii CNA. Am suficiente motive sa o fac, deci voi face plaagere impotriva celor care ma tracaseaza, impotrica celor care blocheaza accesul dvs liber la emisiune. Azi am primit un telefon de la departamentul Administrativ al Realitatea, in care mi s-a spus ca s-au platit astazi 30 000 de lei amenda luate de Jocuri de Putere in ultimele 3 luni”, a afirmat realizatorul.

Mai mult, pe pagina de Facebook RARES BOGDAN a detaliat motivele si mai ales declaratiile pentru care a fost amendat marti cu 20 000 de lei:

“Am fost amendat din nou, acum cu 20.000 pentru doua emisiuni. Intr-una am spus ca „exista si oameni de buna credinta dar si multi prosti in PSD, exista incompetenti in PSD, exista corupti in PSD si exista prosti, idioti, cretini si corupti si in PNL.

Pe de alta parte, in emisiunea din 11 mai, RARES BOGDAN a afirmat: „Incet si sigur, imi dau seama ca in realitate nu exista diferente mari intre partidele din Romania. Prosti sunt peste tot. Exista prosti in PSD, exista incompetenti in PSD, exista corupti in PSD si exista prosti, idioti, cretini si corupti in PNL. Adica, pana la urma, cred ca sansele de a schimba Romania cu actuala clasa politica se apropie incet si sigur de zero. Partidele sunt incapabile sa reformeze.”

In plus, Oreste Teodorescu a afirmat ca „Domnul PONTA ramane pe o lista a rusinii in lumea civilizata”

Cornel Ivanciuc, invitat in emisiune a spus despre VICTOR PONTA: „omul acesta este atat de naiv sau de dobitoc”, „Ii linge aura lui Putin. I-o linge din spate”, a scris acesta.

Sursa foto: realitatea