Rareș Bogdan detonează informația momentului: Viorica Dăncilă a vrut să demisioneze, dar Liviu Dragnea a amenințat-o

Jurnalistul Rareș Bogdan a detonat informația momentului la Realitatea Tv sâmbătă seară. Viorica Dăncilă ar fi dorit să demisioneze vineri dimineață, în urma scandalului legat de vizita sa în Israel, însă liderul PSD, Liviu Dragnea, nu i-ar fi permis, amenințând-o ”cu familia” este informația-bombă dezvăluită la Realitatea TV de Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”.

”Am înțeles că la începutul acestei zile a vrut să demisioneze, dar a fost blocată de Dragnea. Acesta a amenințat-o cu familia. Sunt informații foarte serioase”, a anunțat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Liviu Dragnea este un pericol real pentru democrația din România, spune realizatorul ”Jocuri de Putere”. ”Asistăm la un mod în care redevine partidul-stat. Partidul nu mai există, este pe persoană fizică. Guvernul nu mai există. Dăncilă e un personaj mult prea șters. Mă bucur că președintele, după ce a dat o șansă timp de trei luni de zile, a spus ceea ce toți voiam să spunem. Domnia sa, cu eleganța și echilibrul cu care ne-a obișnuit, încercase să-i ofere o șansă doamnei Dăncilă”, a afirmat Rareș Bogdan.

Citește și: COZMIN GUȘĂ: SUNTEM ÎNTR-O DICTATURĂ A PROŞTILOR. ÎN EXTERIOR SE VEDE CĂ ROMÂNIA NU ESTE CONDUSĂ

România este capturată bucată cu bucată de Liviu Dragnea și acoliții săi, subliniază realizatorul Realitatea TV. ”Dacă președintele n-ar fi reacționat, lucrurile ar fi scăpat total de sub control”, atrage atenția acesta.

Sursa foto: realitatea