RARES BOGDAN i-a dat o REPLICA DURA lui VICTOR PONTA: Pe mine nu m-a pus MAIOR premier!

Jurnalistul Realitatea TV Rares Bogdan i-a dat un raspuns extrem de DUR premierului Victor Ponta care l-a acuzat ca este agent acoperit. In urma cu cateva zile, Rares Bogdan l-a criticat dur pe Ponta pentru sejurul petrecut alaturi de Ghita si a distribuit pe Facebook nota de plata a premierului si a prietenilor sai dintr-un club din Dubai.

“Domnul Ponta cum poate sa iasa din acest episod in care a intrat, aceasta excursie impreuna cu cel mai ciudat personaj din spatiul public romanesc, prietenul domniei sale care castiga contracte de sute de milioane de euro cu statul anual, decat aruncand cu noroi in ventilator”, s-a intrebat Rares Bogdan.

CITESTE SI: VICTOR PONTA ACUZA un ziarist cunoscut: Este OFITER ACOPERIT! 

“Domnul Ponta considera probabil ca cei 3 milioane de romani din afara granitelor sunt toti ofiteri acoperiti, pentru ca pozele primite de mine pe reteaua de socializare Facebook sunt de la doi romani. In clubul Cavalli, de unde am primit si nota de plata, fotografia este trimisa de Amon Mircea, un sibian. El a postat pe Internet si povestea intregii nopti a domnului Ponta. Colegul meu Lucian Mandruta a discutat cu Amon Mircea pana aseara tarziu. Omul era ingrijorat ca va fi dat afara, din fericire a scapat. Managerii clubului au fost mai inteligenti decat premierul Romaniei si si-au dat seama ca omul nu a facut nimic ilegal – a postat o nota de plata si a vorbit desapre vizita premierului Romaniei, un VIP acolo, la acel club”, a mai spus Rares Bogdan.

“Domnul Ponta, pentru a iesi din aceasta ecuatie, incearca sa arunce cu noroi. Sa fie lucrurile clare: daca as fi fost ofiter de informatii as fi fost cat se poate de mandru de aceasta chestiune, dar lucram intr-o structura de informatii, nu in presa. Mergeam in SRI, la SIE, la 0962, la alte structuri. Atata vreme cat lucrez in presa sunt jurnalist, asta nu intelege domnul Ponta. De cariera mea nu s-au ocupat cei de la SIE. Nu a trebuit sa vina George Maior sa ma ajute sa devin premier, nu a trebuit sa vina ofiterii de legatura de la Paris ca sa ma transfome dintr-un procuror slab sau prost, cum a fost domnul Ponta, intr-un politician, nu a trebuit sa ma duca nimeni de mana la domnul Adrian Nastase in birou sa ma faca sef al Corpului de Control. La mine lucrurile sunt foarte simple. Eu sunt jurnalist, am o cariera de 12 ani in jurnalism si raman jurnalist. Astfel de lucruri il descalifica pe domnul Ponta. El ar fi trebuit sa spuna lucruri mult mai simple: de ce nu au putut vota romanii din diaspora, si sa nu dea explicatii puerile. Trebuia sa ne explice de ce a mintit ca merge cu familia pentru a se odihni – si am apreciat acest lucru – si in realitate dantuia in doua dintre cele mai exclusiviste si scumpe cluburi din Abu Dhabi si Dubai. De ce ne-a explicat ca va merge alaturi de familie pentru a se retrage, dar dansul era langa Sebastian Ghita si langa o bruneta focoasa. Daca domnul Ponta doreste sa ma faca sa vorbesc, credeti-ma ca il ajut mai mult decat Traian Basescu sau Ludovic Orban sa ii fie rusine sa iasa pe strada”, a concluzionat jurnalistul Realitatea TV.

CITESTE SI: Victor PONTA isi face concediul cu Sebastian GHITA in DUBAI. FOTO in articol 

Intrebat daca si-a incarcat bateriile in concediu, Victor Ponta a raspuns, marí cu agresivitate: “Vreau sa lamuresc un lucru. Dupa un an foarte greu, m-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat in Monitorul Oficial. Domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea guvernului. Toate povestile si minciunile pe care le-ati vazut de stateati sa panditi avioane private care urmau sa vina din luna, note de plata. Cei care ma cunosc stiu ca nu beau wiskey. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit. Si de cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar domnul Rares Bogdan ofiter acoperit care prezinta aceste lucruri”, a spus Ponta.

Sursa foto: facebook / rares bogdan