RARES BOGDAN ii prevesteste sfarsitul lui SORIN OPRESCU: O sa-l ridice din pat!

In contextul retinerii consilierului personal al primarului general SORIN OPRESCU, realizatorul de televiziune RARES BOGDAN este de parere ca „sfarsitul” edilului se apropie cu pasi repezi.

Jurnalistul RARES BOGDAN, moderatorul emisiunii „Jocuri de putere”, a transmis, potrivit realitatea.net ca „arestarea lui SOLOMON WIGLER scoate la iveala neregulile din administratia locala.”

CITESTE SI: CONSILIERUL PERSONAL al lui SORIN OPRESCU, WIGLER SOLOMON, retinut pentru LUARE de MITA si TRAFIC de INFLUENTA. UPDATE 

RARES BOGDAN a povestit, intr-o convorbire telefonica, despre relatia dintre consilier si primarul general si a adaugat, ca dupa parerea sa, arestarea lui SOLOMON WIGLER va avea si alte consecinte, mai noteaza sursa citata.

”Acest SOLOMON WIGLER era un fel de alter ego, el are grija de yachtul lui OPRESCU, de proprietatile lui OPRESCU, de casele lui OPRESCU, e pusculita alter ego consilierul lui OPRESCU. Era omul la care daca mergeai puteai sa construiesti zgarie nori intre case, avea influenta asupra comisiei de urbanism, asupra lui OPRESCU. MONI WIGLER duce direct la pusculita din biroul lui OPRESCU, mai dureaza cateva saptamani si il ia direct din pat pe OPRESCU” , a conchis RARES BOGDAN.

SURSA FOTO: REALITATEA.NET