RARES BOGDAN il AMENINTA pe LIVIU DRAGNEA: Fiecare va PLATI! TIC-TAC, TIC-TAC!

Jurnalistul si realizatorul de televiziune RARES BOGDAN i-a transmis presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, un AVERTISMENT care seamana mai degraba cu o AMENINTARE, precizand ca intr-o zi „va plati” pentru tot ceea ce a facut.

„Iar acest popor jumulit, mintit, manipulat ordinar cere dreptate. Si o va aprimi. Fiti siguri. Fiecare va plati. Tic-tac, domnule DRAGNEA! Tic-tac!”, a scris RARES BOGDAN pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: INCENDIAR RARES BOGDAN IL FACE PRAF PE VICTOR PONTA: UN MITOMAN!

Iata MESAJUL-AVERTISMENT, in forma integrala, publicat de RARES BOGDAN pe pagina sa de Facebook:

„SI STALINGRADUL A CAZUT, DOMNULE DRAGNEA! TIC-TAC!

N-o sa intru in demolarea unor atacuri la care ma astept din cauza asocierii de fapte istorice, personaje si conjuncturi asemanatoare, motiv pentru care ii reamintesc lui LIVIU DRAGNEA ca au mai cazut Roma, Constantinopolul, Imperiul Persan si Regatul Maghiar etc. Deci destinul pretioasei sale fapturi cu sosete de prosop la sandale din obor e mai straveziu decat un molid caruia i-au zburat fulgii de groaza asteptand drujbele prietenilor lui „papa socru”.

Pot, insa, sa remarc, cu amaraciune, ca desi romanii au injurat Armata Rosie cu pasiune, practicile staliniste sunt mai dragi copiilor Anei Pauker decat adevarul – un concept retrograd, burghez, chiar aristocratic in tarisoara noastra care incurca socotelile politice.

Aseara, la „Jocuri de Putere”, un om a avut un curaj rar si a dezvaluit cum a ajuns un judet la mana unui asexuat al istoriei demnitatii, pe numele lui deconspirat Liviu. O istorie cu mita, cu minciuna, cu amenintari si potlogarii de care statele bananiere si mafia calabreza s-ar rusina si ar cere reciclare in Teleorman. Ce faceau agentii politiei sovietice cand cineva avea curajul sa denunte mizeria? Daca era femeie, era categorisita curva betiva, daca era barbat, era socotit, invariabil, nebun si internat. Cand nu erau secerati pe loc.

Neputand sa-l rada de tot pe invitatul meu, il scot nebun. Caci in istoria manipularii, decredibilizarea joaca un rol vital. Numai ca, domnule DRAGNEA – si dragi deontologi de mucava de la Hot…. si Ziare…. care initial ati considerat evenimentul din emisiunea mea valid, apoi deoarece aveti pe peretii de la Rasarit pozele sefilor vostri de la SIE, primii si SRI, cei cu „punctcom” ati tratat ulterior cu siktir – Armata e lunga baieti si fete si comenzile pe unitate nici nu stiti de unde va vor veni…..si atunci vom rade.

CITESTE SI: ATAC IN PLIN! RARES BOGDAN NU A MAI REZISTAT: NU TI-E RUSINE? ITI BATI JOC?

Adevarul nu poate fi manipulat, deoarece in Romania, institutiile au inceput sa functioneze. Institutiile au realizat ca au un singur suveran: poporul roman. Iar acest popor jumulit, mintit, manipulat ordinar cere dreptate. Si o va aprimi. Fiti siguri. Fiecare va plati. Tic-tac, domnule DRAGNEA! Tic-tac! Asta seara CONTINUAM impreuna demascarea, asta dupa ce vom vorbi putin, pentru a cata oara…, de mizeriile de la Loterie si de „politicianul playboy” si „dezvaluirile uriase” din ultimele 24 de ore prezentate cu lux de amanunte in urma cu aproape 6 luni (!!!!!!!!) la „Jocuri de putere”, celebrul denunt al „omnilogicului Gabi Marin”

(P.S. Contraofensiva sovietica a incercuit trupele germane si a eliberat orasul. Asocierea se refera la faptul ca a fost o batalie grea!!!!!! Cu mult sange…. ASTA pentru cei care ma intreaba de ce nu am pus spre exemplu TROIA”.

Sursa foto: realitatea