RARES MANESCU a dispus continuarea interventiilor pentru DESZAPEZIRE in SECTORUL 6

Din dispozitia PRIMARULUI SECTORULUI 6, RARES MANESCU, echipele de interventie au actionat fara incetare incepand din seara zilei de 3 ianuarie pentru deszapezirea arterelor de circulatie din sector, in vederea asigurarii fluentei traficului rutier si pietonal.

Astfel, Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana (ADPU) SECTOR 6 a efectuat operatiuni de lamuire si imprastiere material antiderapant (aproape 300 de tone) pe arterele secundare de circulatie din SECTORUL 6. S-a actionat cu 3 mini-incarcatoare (tip bobcat), 3 buldoexcavatore Terex-Case, 2 mini-incarcatoare Case, 1 wolla Dresda, 2 autobasculante de 8,5 tone, 5 autobasculante de 3,5 tone si 4 tractoare cu lama.

In paralel, S.C. Urban S.A. a actionat ieri si in noaptea de 4/5 ianuarie a.c. pe strazile principale si secundare cu: 35 pluguri, 17 sararite, 7 cisterne, 4 incarcatoare frontale si 2 bobcat, imprastiind aproape 400 de tone de material antiderapant si 182 tone de solutie ecologica anti-inghet Eco-Thaw. In acest moment, pe teren se afla in actiune 40 de utilaje si 140 de lucratori.

Sursa foto: primarie6