RARES MANESCU a donat UN SALARIU pentru achizitia unui ASCENSOR destinat ELEVILOR CU DIZABILITATI de la Liceul “Marin Preda”

Primarul Sectorului 6, RARES MANESCU, a donat SALARIUL sau din ultima luna pentru achizitionarea unui ASCENSOR care sa permita accesul elevilor si al cadrelor didactice cu dizabilitati de la Liceul Teoretic “Marin Preda” catre laboratoarele de la etajele superioare, se arata intr-un comunicat remis joi presei de Primaria Sectorului 6.

RARES MANESCU sprijina astfel proiectul caritabil “Bucuria de a darui zambete”, initiat de catre reprezentantii Liceului Teoretic “Marin Preda” din Sectorul 6.

Citeste si: ASCENSOR pentru ELEVII CU DIZABILITATI de la Liceul Marin Preda, cumparat printr-un PROIECT CARITABIL

“Liceul «Marin Preda» reprezinta un model in ceea ce priveste asigurarea accesului la o viata normala pentru toti membri comunitatii. Felicitari profesorilor si elevilor pentru initiativa de care au dat dovada. Felicitari domnului director pentru ca a sustinut aceasta initiativa. Felicitari tuturor celor prezenti la spectacolul caritabil, locuitori ai Sectorului 6 implicati in dezvoltarea comunitatii si in sustinerea normalitatii”, a declarant RARES MANESCU.

Citeste si: CURSURI GRATUITE de calificare profesionala pentru persoanele cu dizabilitati

Potrivit sursei citate, in Clubul Princess din Complexul Studentesc Regie a avut loc miercuri un spectacol caritabil in vederea strangerii de fonduri pentru realizarea unui mediu adaptat nevoilor elevilor si cadrelor didactice cu dizabilitati.

Proiectul “Bucuria de a darui zambete” urmareste diminuarea si eliminarea fenomenului de izolare sociala, conducand, astfel, la egalizarea sanselor.