RARES MANESCU a multumit celor care s-au implicat in ajutorarea rudelor victimelor TRAGEDIEI de la COLECTIV

La initiativa primarului RARES MANESCU, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului SECTOR 6 a oferit sprijin si a pus la dispozitia familiilor afectate dupa TRAGEDIA de la CLUBUL COLECTIV mai multe facilitati si servicii pe raza SECTORULUI 6.

In acest sens, DGASPC SECTOR 6 a acordat sprijin material si logistic pentru rudele celor afectati in urma INCENDIULUI de la CLUBUL COLECTIV, in diferite locatii de pe raza SECTORULUI 6.

La o saptamana distanta de la demararea acestor actiuni caritabile, primarul SECTORULUI 6, RARES MANESCU, a tinut sa le multumeasca celor care s-au implicat in ajutorarea tuturor celor afectati in timpul TRAGEDIEI de la CLUBUL COLECTIV.

CITESTE SI: RARES MANESCU SI DGASPC SECTOR 6, SPRIJIN PENTRU FAMILIILE VICTIMELOR DIN COLECTIV

„Le multumesc tuturor membrilor comunitatii care au raspuns la apelul nostru de ajutor pentru cei afectati de tragedia din CLUBUL COLECTIV. Cu sprijinul lor si al unor oameni inimosi din companiile private ale SECTORULUI 6, am reusit sa strangem peste 5000 de scutece pentru adulti, precum si produse (apa, mancare, fructe) pentru familiile si apartinatorii victimelor.

Multumesc si Fundatiei Estuar, voluntarii fundatiei au fost printre primii care au gasit solutii pentru problemele concrete, punctuale, urgente ale victimelor si rudelor. Impreuna, am dovedit inca o data ca suntem o comunitate solidara si unita”, se arata in mesajul postat de RARES MANESCU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: primarie6