RARES MANESCU a transmis un mesaj de sustinere MAJESTATII SALE REGELE MIHAI

Liderul PNL RARES MANESCU a transmis, joi prin intermediul paginii sale de Facebook, un mesaj de sustinere adresat Majestatii Sale REGELE MIHAI I al Romaniei care trece, in aceste zile, printr-o perioada delicata a vietii sale.

„Am primit cu mare tristete vestea despre sanatatea Majestatii Sale, Regele Mihai I al Romaniei. Atat eu, cat si comunitatea Sectorului 6 suntem cu sufletul alaturi de Majestatea Sa in aceste momente dificile.

Pentru noi, Majestatea Sa reprezinta cea mai frumoasa fila de istorie a Romaniei, o parte esentiala a sufletului romanesc. Destinul tarii si poporului nostru sunt strans legate de viata si de actiunile Regelui Mihai I.

Majestatea Sa trebuie sa stie cat de mult inseamna pentru noi, romanii.

Sufletul meu a fost, este si va ramane alaturi de Casa Regala a Romaniei. Este o traditie de familie care ma onoreaza si ma obliga, un principiu de viata pe care tatal meu, Virgil Manescu, l-a sustinut cu vorba si cu fapta, inca de la manifestatia de solidaritate din Piata Palatului ce a avut loc in 8 noiembrie 1945, organizata cu ocazia aniversarii Regelui Mihai I.

Bunul Dumnezeu sa va aiba in grija, Majestate!

Nihil sine Deo!”, a scris liberalul RARES MANESCU pe pagina personala de Facebook.

Sursa foto: facebook / rares manescu