Rares Manescu, candidat USL la Primaria Sectorului 6: Plec in lupta electorala convins ca voi putea schimba lucrurile in bine!

de Rares Manescu

Duminica mi-am depus la Biroul Electoral de Sector, candidatura pentru functia de Primar al Sectorului 6. Am facut acest pas, impreuna cu echipa mea de campanie, alaturi de colegii mei de la PSD si PC si bineinteles de la PNL, de lideri ai USL dar si de co-presedintele Uniunii, domnul Crin Antonescu.

Plec in aceasta lupta electorala, convins ca voi castiga si ca voi putea sa schimb in bine lucrurile in sectorul 6. Intreaga mea viata si activitate s-a desfasurat in aceasta zona a Capitalei si foarte multi oameni de aici ma cunosc, ceea ce pentru mine reprezinta o responsabilitate in plus. Imi doresc ca peste patru ani, sa pot sa ma intalnesc pe strada cu acesti oameni si sa-i privesc in ochi, fara teama de a primi reprosuri din partea lor.

M-am inscris in aceasta cursa cu gandul sincer ca voi putea face ceva pentru imbunatatirea vietii oamenilor din aceasta comunitate in care exista foarte multe probleme. Cred ca promisiunile si cuvintele frumoase ar trebui inlocuite de fapte concrete si de actiuni rapide in interes public.

Asadar, incepand de luni, am pornit oficial in acesta cursa electorala, la finalul careia, impreuna cu colegii mei, vom castiga fotoliul de primar al sectorului si bineinteles majoritatea in consiliul local.

Consider ca in perioada urmatoare trebuie sa avem o confruntare de idei, de programe si de solutii pentru comunitatea locala. Tin foarte mult la acest mod de a face campanie electorala si de asemenea, la ideea ca oamenii trebuie sa stie exact ce solutii are fiecare candidat, pentru a acorda un vot in cunostinta de cauza.

De asemenea, oamenii trebuie sa cunoasca echipa de consilieri pe care o propune fiecare candidat.In campania care va urma, imi voi prezenta proiectele si ideile pentru imbunatatirea vietii oamenilor, pentru dezvoltarea comunitatii Sectorului 6.

De asemnea, campania electorala imi va oferi posibilitatea de a prezenta oamenilor echipa mea, viitorii consilieri locali, oameni cu mare experienta in administratia locala a sectorului. Sunt oameni respectati in comunitate, care cunosc foarte bine problematica administratiei locale, dar si tineri bine pregatiti, care doresc sa isi foloseasca compententa in administratia locala.

Pentru ca in ultimele zile, numele meu a fost vehiculat pe mai multe liste a unui eventual Guvern al USL, as vrea sa clarific aceasta problema. Sunt onorat de faptul ca am fost de mai multe ori pomenit ca un posibil viitor Ministru al Mediului si aceasta postura nu este putin lucru, insa eu imi doresc sa castig Primaria Sector 6. Am intrat in acesta lupta si vreau sa o duc pana la capat, alaturi de echipa mea, echipa USL Sector 6.

Foto: Mondo News