RARES MANESCU: Cetatenii Sectorului 6 pot beneficia pana la 30 iunie 2016 de reducerea de 10% pentru achitarea integrala a impozitelor

Primaria Sectorului 6, prin Directia de Impozite si Taxe Locale, informeaza contribuabilii ca termenul de achitare a impozitelor si taxelor locale, in vederea acordarii bonificatiei de 10%, s-a prelungit pana la data de 30 iunie 2016, potrivit unui comunicat al institutiei.

“Aceasta masura se inscrie in programul demarat inca din luna decembrie a anului trecut. In prima etapa, am sters datoriile mai mici de 40 de lei ale contribuabililor din Sectorul 6 si apoi am redus cu 50% restantele datorate la bugetul local. Prin aceste facilitati fiscale, incasarile la bugetul local in 2016 au crescut cu 38,3% fata de perioada similara din anul 2015. Rezultatele bune de pana acum ne determina sa credem ca si prelungirea perioadei de acordare a reducerii de 10% la plata impozitelor va contribui la diminuarea substantiala a arieratelor la bugetul local”, a declarat primarul Sectorului 6, RARES MANESCU.

Totodata, a fost prelungit si termenul de depunere a declaratiilor referitoare la tipul de cladire pe care un contribuabil o are in proprietate – de la 31 martie la 31 mai 2016.

Astfel, contribuabilii care locuiesc in Sectorul 6 pot apela fie la mijloacele electronice de plata, fie la ghiseele situate in cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi-Giulesti. Adresele sunt urmatoarele: Drumul Taberei nr. 18, Soseaua Virtutii nr. 1-3 si Calea Giulesti nr. 125. Detalii despre programul de lucru cu publicul pot fi regasite la adresa web http://taxelocale6.ro/program/index

Totodata, functionarii de la Centrul de incasari pentru persoane fizice situat in Drumul Taberei nr. 40 (langa Piata Drumul Taberei) se vor afla la dispozitia cetatenilor dupa urmatorul program: luni, marti, miercuri si joi, intre orele 07:00 – 21:00; vineri, intre orele 07:00 – 19:00, iar sambata, intre orele 09:00 – 14:00.

Primaria Sectorului 6 reaminteste cetatenilor ca, pentru a-si achita impozitele si taxele locale, au la dispozitie mai multe mijloace electronice de plata, astfel incat sa evite asteptatul la cozi in fata ghiseelor.

Astfel, in Sectorul 6, modalitatile de plata a impozitelor si taxelor locale sunt urmatoarele:

 Sursa foto: evz