Rares Manescu: Criticile aduse PNL de Dan Voiculescu nu se justifica

Vicepresedintele PNL, Rares Manescu, a catalogat atacurile lui Dan Voiculescu la adresa PNL ca fiind nejustificate, in conditiile in care liberalii au fost de fiecare data deschisi catre discutii si cooperare, atat in cadrul ACD, cat si al USL.

“Atacurile lui Dan Voiculescu sunt nefondate si precipitate. Criticile aduse PNL nu se justifica, mai ales ca Partidul National Liberal a fost tot timpul deschis catre discutii si catre cooperare, atat in cadrul ACD, cat si in USL”, a spus vicepresedintele PNL.

Rares Manescu a tinut sa sublinieze ca PNL a fost un partener loial si cinstit si i-a sugerat lui Voiculescu sa-si indrepte criticile in alta parte, subliniind totodata ca PNL nu a cautat o apropiere fata de Traian Basescu, asa cum a acuzat fondatorul PC.

“PNL a fost un partener cinstit si loial, care si-a respectat angajamentele luate la formarea ACD si a avut o relatie corecta fata de PC. Domnul Voiculescu ar trebui sa-si indrepte tirul de critici in alta parte. PNL nu a cautat o apropiere fata de Traian Basescu. Noi i-am spus Nu lui Traian Basescu de fiecare data cand am avut ocazia”, a mai afirmat Rares Manescu.

Liberalul a mai aratat ca „nu calea atacurilor in public este solutia pentru a rezolva nemultumirile. Daca dumnealui are ceva de spus, atunci se poate exprima in cadrul USL. Nu s-a pus niciodata problema sa nu existe dreptul de exprimare”.

Reamintim ca Dan Voiculescu a declarat, sambata, ca PNL i-a jignit pe conservatori apropiindu-se prea mult de Traian Basescu.

“PNL, celalalt partener al nostru, incearca, nu de putine ori, avand actiuni frivole fata de parteneri, PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu PDL, cu Traian Basescu”, a spus Voiculescu.