Rares Manescu: Filiala PNL Sector 6 dezaproba demersul lui Tariceanu de a purta discutii in numele partidului fara mandat

Presedintele PNL Sector 6, Rares Manescu, nu este de acord cu demersul senatorului Calin Popescu Tariceanu cu privire la discutiile initiate de acesta in numele PNL, fara sa aiba mandat din partea partidului si atrage atentia ca deciziile adoptate in forul statutar trebuie respectate de toti membrii partidului.

“Filiala Sector 6 a Partidului National Liberal dezavueaza demersul domnului Calin Popescu-Tariceanu de a purta discutii in numele Partidului National Liberal fara a avea mandat din partea acestuia. PNL Sector 6 a sustinut in permanenta discutiile si dezbaterile libere in interiorul partidului, dar, in acelasi timp, afirma cu tarie necesitatea respectarii deciziilor adoptate in forurile statutare ale partidului de catre toti membrii acestuia”, a declarat Rares Manescu. 

Presedintele PNL Sector 6 atrage atentia ca “aceasta decizie a fost una adoptata cu o larga majoritate, fapt care dovedeste o vointa politica clar definita si puternic sustinuta de intregul partid”. 

Citeste si: Razvan Mironescu: Doar impreuna vom reusi sa ramanem aceiasi oameni onesti si dedicati interesului national

“Demersul personal al domnului Calin Popescu-Tariceanu este realizat intr-un moment in care Partidul National Liberal, in forurile sale statutare, a luat o decizie clara in legatura cu pozitia in raport de situatia politica actuala. Mai mult, aceasta decizie a fost una adoptata cu o larga majoritate, fapt care dovedeste o vointa politica clar definita si puternic sustinuta de intregul partid. In aceste conditii, PNL Sector 6 dezaproba cu tarie demersul domnului senator Calin Popescu-Tariceanu si exprima necesitatea unitatii Partidului. National Liberal, in vederea pastrarii pozitiei partidului nostru ca principala forta politica de dreapta in Romania”, a adaugat Rares Manescu.