RARES MANESCU multumeste pentru sprijinul acordat Ligii Nationale a Asociatiilor de Proprietari Habitat

PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU, a multumit ieri reprezentantilor LIGII HABITAT pentru buna colaborare cu administratia publica a SECTORULUI 6. „De-a lungul ultimilor ani, PRIMARIA SECTORULUI 6 si organizatia pe care o reprezentati au colaborat cu rezultate remarcabile pentru formarea profesionala a aproape 300 de persoane participante la cursuri de perfectionare pentru administratorii de imobile”, a spus primarul RARES MANESCU.

In toamna acestui an, PRIMARIA SECTORULUI 6 a fost gazda unor consultari pe marginea proiectului de lege pentru modificarea Legii 230/2007 a asociatiilor de proprietari. La consultarile publice au participat peste 400 de persoane, presedinti, administratori si cenzori ai asociatiilor de proprietari din Cartierele Crangasi, Militari si Drumul Taberei.

CITESTE SI: RARES MANESCU: ACTIVITATILE DESFASURATE LA CENTRUL „HARAP-ALB” OFERA COPIILOR POSIBILITATEA DE A-SI INSUSI DEPRINDERI DE VIATA

“In SECTORUL 6 sunt inregistrate peste 2100 de asociatii de proprietari. Pentru informarea lor corecta, am organizat intalniri in care au fost dezbatute cele mai recente modificari si initiative legislative. Sunt convins ca vom colabora si in viitor cu rezultate la fel de bune si sunt onorat sa va fiu partener intru buna functionare a asociatiilor de proprietari din SECTORUL 6 al Capitalei”, a afirmat primarul RARES MANESCU.

Liga Nationala a asociatiilor de proprietari HABITAT este o organizatie non-guvernamentala cu o experienta de 25 de ani in consilierea si sustinerea asociatiilor de proprietari din Romania. Reprezentantii Ligii i-au acordat PRIMARULUI SECTORULUI 6, RARES MANESCU, o diploma pentru sprijinirea activitatilor asociatiei si pentru interesul acordat problemelor cu care se confrunta reprezentantii asociatiilor de proprietari.

Din Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT fac parte peste 15.000 de asociatii de proprietari din 31 de judete. 47 de organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii, uniuni) reprezinta proprietarii si asociatiile de proprietari in cadrul Ligii Asociatiilor de Proprietari HABITAT.

Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT  reprezinta asociatiile de proprietari in Comitetul National Roman al Comitetului Mondial al Energiei, Asociatia Energeticienilor din Romania (IRE) si in Consiliul Consultativ al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC).

Sursa foto: primarie6