RARES MANESCU: Politistii locali vor intensifica toate controalele dedicate asigurarii ordinii publice si curateniei in sectorul 6

In luna octombrie a acestui an, agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala SECTOR 6 au desfasurat actiuni in vederea respectarii ordinii si linistii publice, prin depistarea persoanelor care incalca normele de convietuire sociala, ordinea si linistea publica.

Totodata, au fost identificate grupurile de persoane care consuma alcool pana la ore tarzii in zonele limitrofe locuintelor. In urma interventiilor, au fost legitimate 1.531 de persoane, au fost identificate 90 de persoane fara adapost si aplicate 279 sanctiuni contraventionale, in valoare de 41.400 lei.

De asemenea, au fost efectuate controale si in pietele agroalimentare din SECTORUL 6 in vederea indepartarii falsilor producatori agricoli si pentru respectarea normelor de curatenie. Au fost legitimate 1.959 de persoane, aplicate 685 sanctiuni contraventionale si confiscate bunuri (fructe si legume) comercializate ilegal, in valoare de 11.232 de lei.

CITESTE SI: PESTE 130 DE BARURI SI CLUBURI DIN SECTORUL 6, CONTROLATE DIN DISPOZITIA PRIMARULUI RARES MANESCU

Directia Generala de Politie Locala SECTOR 6 informeaza ca actiunile de control care au  scopul de a asigura si mentine ordinea si siguranta publica se vor desfasura permanent in tot SECTORUL 6, aplicandu-se de fiecare data cand va fi cazul, sanctiuni contraventionale.

„Politistii locali vor intensifica toate controalele dedicate asigurarii ordinii publice si curateniei in sectorul nostru. Bunastarea comunitatii este o prioritate pentru administratia locala, iar politia locala vegheaza la mentinerea unui climat civilizat si european. Vom sanctiona toti agentii economici care incalca normele de curatenie, dar si cetatenii care nu respecta normele de convietuire civilizata”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6