RARES MANESCU: Primaria SECTORULUI 6 sustine Targul National al Firmelor de Exercitiu

Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” din SECTORUL 6 organizeaza Targul National al  Firmelor de Exercitiu, eveniment la care vor participa elevi din Bucuresti si din tara (Craiova, Drobeta Turnu Severin etc).

 Evenimentul are loc in incinta Complexului Expozitional ROMEXPO, in perioada 23-24 noiembrie si se desfasoara in cadrul proiectului “Program de asistenta antreprenoriala pentru elevi”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

PRIMARIA SECTORULUI 6 acorda tot sprijinul necesar desfasurarii proiectului initiat de catre Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”. Suntem mandri ca Targul National al Firmelor de Exercitiu este organizat de catre o scoala cu rezultate bune, care acum beneficiaza de noi oportunitati pentru invatarea si calificarea elevilor.

Formarea profesionala este foarte importanta pentru consolidarea unei economii sanatoase, iar acest proiect le permite elevilor sa isi dezvolte spiritul antreprenorial.  Astfel, tot mai multi absolventi ai cursurilor, fie ele liceale, post-liceale sau universitare, isi vor imbunatati sansele de a fi angajati”, a declarat PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU.

Deschiderea oficiala a Targului Firmelor de Exercitiu are loc astazi, 23 noiembrie 2015, incepand cu orele 15.00.

Targul National al Firmelor de Exercitiu reprezinta o serie de competitii la care elevii vor participa si evalua activitatea firmelor de exercitiu asemenea oamenilor de afaceri, educandu-si astfel spiritul  antreprenorial.

Competitiile din cadrul targului sunt:

Cel mai bun stand

Cel mai bun catalog

Cele  mai bune materiale promotionale

Cea mai buna prezentare PPT

Cel mai bun negociator

Cea mai inovativa idee de afaceri

Cel mai bun plan de afaceri

Cel mai bun slogan

Cea mai profitabila afacere

Cea mai reprezentativa mascota

In cadrul acestui eveniment, organizatorii isi propun cresterea aptitudinilor si a competentelor antreprenoriale prin: exersarea activitatilor de pregatire in vederea partciparii la targ, responsabilizarea si dezvoltarea spiritului de echipa, dezvoltarea competentelor sociale, a spiritului de competitie, efectuarea de tranzactii directe intre firmele de exercitiu participante etc.

Firmele de exercitiu clasificate pe primul loc in cadrul celor zece competitii vor avea posibilitatea de a participa la Targul International al Firmelor de Exercitiu desfasurat la Luxemburg, pe 9 decembrie 2015.

Sursa foto: primarie6