RARES MANESCU: Renasterea Partidului National Liberal si recladirea dreptei au constituit o provocare

Liderul liberal RARES MANESCU a rememorat, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, debutul aventurii in politica, cum altfel, chiar in cadrul Partidului National Liberal (PNL). Cei 26 de ani scursi din acel moment, 15 ianuarie 1990, au fost plini, cu bune, cu rele, cu suisuri si coborasuri.

RARES MANESCU a reusit sa cuprinda in numai cateva randuri esenta celor aproape trei decenii pline de provocari, doua dintre acestea fiind si cele de capatai: renasterea Partidului National Liberal si recladirea dreptei intr-o tara proaspat iesit de sub talpa rosie a comunismului.

„In 15 ianuarie 1990, incepea pentru mine aventura liberala. Nu stiam ce va urma, dar si daca as fi stiut, nu as fi ezitat sa ma numar printre liberali. Au fost 26 de ani plini, cu bune si cu rele, cu suisuri si coborasuri.

Renasterea Partidului National Liberal si recladirea dreptei intr-o tara ruinata de comunism au constituit o provocare, un efort dedicat refacerii natiunii romane, un proiect la care ma mandresc ca am luat parte inca de la inceput.

Privind spre viitor, pastrez in suflet datoria morala pe care noi, liberalii, o avem: aceea de a pastra vii aspiratiile inaintasilor nostri si de a le imbogati cu principii democratice, europene, nationale pentru a oferi tarii un partid de dreapta capabil sa gaseasca drumul cel mai bun pentru Romania”, a notat RARES MANESCU pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: primarie6