RARES MANESCU si DGASPC Sector 6, SPRIJIN pentru familiile victimelor din Colectiv

La initiativa primarului RARES MANESCU, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 va oferi sprijin si va pune la dispozitia familiilor indurerate mai multe facilitati si servicii pe raza Sectorului 6. 

Astfel, DGASPC Sector 6 va acorda sprijin material si logistic pentru rudele celor afectati, in urmatoarele locatii: 

1. Cazare gratuita pentru rudele victimelor in cadrul Centrului Multifunctional de Sanatate ”Sfantul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii, nr. 81. 

CITESTE SI: TRAGEDIA din COLECTIV. Numarul mortilor a ajuns la 29. Doua victime au decedat duminica, la Bagdasar si Spitalul de Arsi. UPDATE

2. Sprijin psihologic pentru familiile si apartinatorii victimelor tragicului accident, la Centrul Social Multifunctional “Harap Alb” din Str. Estacadei Nr. 13 si prin linia telefonica gratuita pentru consilere psihologica in Sectorul 6 – 0800.824.453. Incurajam persoanele care au nevoie de indrumare si suport emotional sa apeleze acest numar, la celalalt capat al firului aflandu-se consilieri experimentati pe probleme psihologice. 

3. Masa gratuita, cu sprijinul partenerilor din societatea civila din Sectorul 6. 

CITESTE SI: Primarul RARES MANESCU a dispus efectuarea de CONTROALE in cluburile din Sectorul 6

“Comunitatea Sectorului 6 este profund marcata de aceasta tragedie si isi arata sprijinul fata de victime si membrii familiilor acestora, prieteni, colegi, care sunt in stare de soc. Este cel mai negru moment din istoria recenta a orasului nostru si trebuie sa fim solidari, asa cum de fiecare data cetatenii sectorului nostru sunt. Multumim tuturor celor care s-au implicat”, a spus primarul RARES MANESCU.

Mai multe informatii puteti afla la numarul de telefon 0731624849 si la adresa http://colectiv.info/

Sursa foto: colectiv.info