RARES MANESCU sprijina PROIECTELE care promoveaza EDUCATIA in SECTORUL 6

PRIMARIA SECTORULUI 6 si PRIMARUL SECTORULUI 6 RARES MANESCU, prin Centrul Cultural SECTOR 6, sustine proiectul ”Fii atent la maniere!”, initiat de Colegiul Economic ”Costin C. Kiritescu”, in cadrul Parteneriatului Civic pentru Educatie, constituit prin Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti in 2014.

In perioada 02.11.2015 – 27.11.2015, pe parcursul desfasurarii proiectului, vor fi organizate workshopuri si mese rotunde pe tema bunelor maniere, vor fi realizate costume si puse in scena momente artistice si vor fi realizate desene tematice expuse, ulterior, in cadrul unei expozitii in spatiile PRIMARIEI SECTORULUI 6.

CITESTE SI: EDILUL RARES MANESCU A ALOCAT FONDURI PENTRU APROAPE 700 DE BURSE SPECIALE IN SECTORUL 6

Aproape 700 de elevi, 60 de profesori si 60 de parinti sunt implicati in proiectul ”Fii atent la maniere!”. Asociatia Institutului Roman de Psihologie Integrativa si 11 institutii de invatamant din Municipiul Bucuresti sunt parteneri ai proiectului mentionat.

PRIMARIA SECTORULUI 6, prin Centrul Cultural SECTOR 6, alaturi de Colegiul Economic ”Costin C. Kiritescu”, continua astfel, seria proiectelor care promoveaza educatia, alaturi de alte proiecte  precum o’Scar – Scoala Comerciala Austriaca din Romania si Targul International al Firmelor de Exercitiu.

O’Scar ofera elevilor posibilitatea de a se forma ca profesionisti in meseria de comerciant – vanzator, iar Targul International al Firmelor de Exercitiu reprezinta un concept didactic, o serie de competitii la care elevii au putut evalua activitatea firmelor de exercitiu asemeni oamenilor de afaceri.

Sursa foto: primarie6