Rares Manescu va schimba fata Sectorului 6

Rares Manescu a reusit sa convinga cetatenii cu drept de vot din Sectorul 6 ca este necesara schimbarea, ca trebuie sa punem capat indiferentei fata de banul public si sa facem din acest sector bijuteria Capitalei.

Rares Manescu ne-a convins, i-am dat votul majoritar si in consiliu si in acest fel va putea sa-si puna in practica proiectele propuse in alegeri.Avem incredere in el, este vecin cu noi, il vedem zilnic pe strada, da cu masina prin aceleasi gropi prin care dam si noi si pe care speram sa nu le mai vedem prin cartiere.

Dar din pacate, multi considera ca votul este suficient si ca pot dormi linistiti. Sa nu uitam ca, in primul rand, sectorul este al NOSTRU si trebuie sa avem grija de el. Este usor sa ceri unui primar sa faca toata ziua curatenie, dar ar fi bine ca noi sa fim primii care sa ne ocupam de asta. In primul rand, noi cei care locuim aici, trebuie sa avem grija si sa mentinem curatenia. Sa nu risipim fondurile, care isi pot gasi intrebuintari mult mai bune, pe stransul mizeriei pe care o facem fara sa ne pese.Impreuna cu Rares Manescu vom avea si clipe placute dar si momente grele. Daca am avut incredere in el, trebuie sa-i dovedim la randul nostru ca poate avea incredere in noi.

Rares Manescu este de acum PRIMARUL NOSTRU, indiferent de simpatiile politice pe care le avem fiecare, si sunt ferm convins ca respectul nostru fata de el il va convinge sa faca mult mai mult decat a promis in campanie.

DOMNULE PRIMAR RARES MANESCU, LA TREABA!

Foto: Mondo News