Răspunsul şocant al criminalului belgian arestat în România, când e întrebat de ce a ucis

Doi soţi belgieni, căutaţi internaţional pentru omor şi vătămare corporală din culpă şi consideraţi extrem de periculoşi, au fost prinşi sâmbătă lângă Timişoara, la Peciu Nou.

Cei doi soţi belgieni, Georges Dufrasnes în vârstă de 64 şi Marleen Maho de 43 de ani, au venit în ţară de sărbători, cu rulota, şi au decis să rămână în curtea unui roman din Peciu Nou, o localitate aflată la câţiva kilometri de Timişoara.

„Au venit în vacanţă aici, au zis că stau 2-3 săptămâni aici să îşi repare maşina. I-am cunoscut în Franţa acum 3 ani de zile, au zis că vin în România, au venit anul trecut în vacanţă un pic, le-a plăcut cum e şi au zis că anul asta vine”, spune proprietarul

Celor doi le-a plăcut atâta de mult în România, încât au decis să-şi cumpere un teren în zonă. Belgienii nu au dat de bănuit nicio secundă ca, dincolo de atitudinea relaxată şi prietenoasă, au un trecut violent. La fel de calm a fost bărbatul şi când a fost ridicat de trupele speciale.

Reporter: De ce aţi venit în România? Ce s-a întâmplat în Belgia? De ce l-ați omorât pe acel bărbat?

Belgian: Degeaba.

Cei doi soţi erau căutaţi pentru omor și vătămare corporală gravă, după ce, în 2006, în timpul unei tranzacţii cu droguri, bărbatul l-ar fi împuşcat în cap pe un dealer.

Vineri, proprietatea pe care stăteau cei doi a fost năpădită de poliţiştii alertaţi prin Centrul de Cooperare Poliţieneasca Internaţională, biroul SIRENE. Agenţii români au fost atenţionaţi ca belgienii sunt înarmaţi şi periculoşi.

Sursa: știrileprotv.ro