RASTURNARE DE SITUATIE: Irina Columbeanu locuieste acum cu mama ei, Monica Gabor

Fosta doamna Columbeanu, Monica Gabor, a revenit in Romania de aproape o saptamana si se bucura de vara alaturi de fiica ei, Irina.

Monica si Irina sunt acum de nedespartit iar Irinel Columbeanu este incantat sa vada ca fiica lui se intelege bine cu mama ei.

Citeste si: MONICA GABOR se ascunde in ROMANIA – afla motivul uimitor pentru care sta departe de presa

Aceasta are dreptul legal de a o tine timp de o luna de zile pe Irina.

A venit in tara aproape la inceputul lui iulie si, din cate stiu, va sta aici pana spre sfarsit lunii. A venit special pentru Irina, ca sa petreaca vacanta cu ea. Stau impreuna, Irina locuieste acum cu mama sa. Eu imi vizitez fetita de cate ori sunt invitat la ele. Atunci o si vad pe fiica mea si mi se pare firesc si sanatos ca ele sa-si doresca sa stea impreuna. Irina nu a mai pictat in acesta perioada, dar nu ma deranjeaza. Va avea timp suficient sa recupereze dupa vacanta“, a dezvaluit Irinel Columbeanu pentru site-ul WOWBIZ.

Acum doi ani de zile Monica Gabor si Irinel Columbeanu erau certati insa acum omul de afaceri spune ca ar fi de acord si sa-si petreaca un concediu impreuna cu Monica si Irina.

Eu nu am nimic impotriva acestei chestiuni. Daca ea mi-ar propune sa plecam cateva zile impreuna cu Irina, in vacanta, undeva, as accepta. Ca sa spun asa, ea e la timona!“, a declarat Irinel Columbeanu.