Rasturnare de situatie la Steaua: Fernando Varela si Pantelis Kapetanos vor veni in Ghencea

In ciuda faptului ca la un moment dat se parea ca singurul jucator care va fi transferat de Steaua in acest final de mercato va fi Ionut Neagu, mijlocasul de la Otelul Galati, se pare ca lucrurile au luat o turnura pozitiva pentru echipa din Ghencea.

Conform site-ului fanatik.ro, Gigi Becali, speriat de posibilitatea de a-l pierde pe Laurentiu Reghecampf si-a sunat oamenii apropiati si i-a rugat sa faca tot posibilul pentru transferul a inca doi fotbalisti dintre cei doriti de tehnicianul militarilor.

Sursa citata noteaza ca Pantelis Kapetanos si Fernando Varela sunt cu un picior si jumatate in Ghencea, mai mult, presedintele de la CFR Cluj, Iuliu Muresan, a confirmat pentru fanatik.ro ca gruparile din Cluj si Bucuresti s-au inteles pentru revenirea atacantului grec in Ghencea.

In aceste conditii, viitorul pare a nu mai fi asa de negru pentru echipa ros-albastra care o data cu aceste mutari parafate si-ar rezolva o mare parte din problemele de lot, adica umplerea golului din defensiva lasat de plecarea lui Vlad Chiriches la Tottenham si intarirea compartimentului ofensiv slabit dupa plecarea lui Raul Rusescu si Rocha, scandalul cu Nila Costea si accidentarea lui Nikolic.

Sursa foto: gsp.ro