RASTURNARE DE SITUATIE! Udrea ii da o LOVITURA SOC lui Traian Basescu

Elena Udrea a facut o declaratie cel putin surprinzatoare la adresa presedintelui Traian Basescu. Candidatul PMP la alegerile prezidentiale si protejata sefului statului, Elena Udrea a dat vina pe Traian Basescu, la Adevarul Live, afirmand ca acesta a gresit cand a ales directorii SIE.

Elena Udrea a facut referire la Claudiu Saftoiu, Mihai Razvan Ungureanu si Teodor Melescanu. Totusi, faptul ca prezidentiabilul PMP il scoate indirect vinovat pe Basescu de situatia din scandalul ofiterului acoperit este o actiune cel putin surprinzatoare.

Citeste si: Care este adevarul despre boala presedintelui Basescu

“Traian Basescu a gresit cu numirile de la SIE in ce ii priveste pe Saftoiu, MRU si Melescanu. S-a dovedit ca am avut dreptate si ca, atunci cand sta in puterea presedintelui sa isi aleaga colaboratorii, trebuie ca oamenii aceia sa fie oameni care reprezinta increderea pe care presedintele le-o acorda. Domnul Saftoiu a fost repede inlocuit din functie, iar de domnul Melescanu nu cred ca mai e vreo indoiala. A ales sa duca SIE in joc politic”, a declarat Elena Udrea.