RASVAN POPESCU si-a depus CANDIDATURA pentru functia de VICEPRESEDINTE al CNA

Rasvan Popescu, membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al CNA, care este vacanta din septembrie 2014, dupa ce Viorel Vasile Buda si-a dat demisia, invocand motive personale.

Candidatura lui Rasvan Popescu a fost inregistrata la Registratura CNA, au confirmat joi, reprezentanti ai Consiliului.

Rasvan Popescu a confirmat depunerea candidaturii pentru functia vacanta de vicepresedinte al Consiliului National al Audiovizualului, transmite Mediafax.

CITESTE SI: LAURA GEORGESCU, AUDIATA in Parlament: Nu imi dau DEMISIA de la sefia CNA

“CNA traverseaza o perioada tulbure, marcata de conflicte interne, de contestarea presedintelui de catre majoritatea membrilor si de anchete judiciare asupra institutiei. In acest context, la indemnul unor colegi, mi-am depus candidatura la functia vacanta de vicepresedinte. Cred ca experienta mea de om care am condus institutia timp de cinci ani, fara probleme deosebite, agreat de majoritatea colegilor mei si de functionarii institutiei, poate fi de folos”, a declarat Rasvan Popescu.

Pana in momentul difuzarii acestei stiri, nu a mai fost depusa nicio alta candidatura pentru functia de vicepresedinte al CNA.

CITESTE SI: LAURA GEORGESCU: Demersul colegilor din CNA este ILEGAL

Pentru ocuparea locului vacant de vicepresedinte al CNA, Consiliul trebuie sa organizeze alegeri, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 Sursa foto www.romaniatv.net