RATB a infiintat o noua LINIE de AUTOBUZ pe ruta BUCURESTI-JILAVA. Vezi TRASEUL

Incepand de marti 6 iunie, comuna Jilava va beneficia de o linie preoraseneasca. Regia Autonoma de Transport va introduce linia 425, de autobuze, care va asigura transportul calatorilor intre comuna Jilava si terminalul ,,CFR Progresul\’ din Bucuresti, a anuntat vineri regia pe site-ul propriu, informeaza Agerpres.

Deschiderea acestei linii preorasenesti se realizeaza in baza contractului de transport public incheiat intre RATB si Primaria comunei Jilava. Autobuzele liniei 425 vor circula intre terminalele ,,CFR Progresul’ si ,,Bumbacaria Jilava’, pe traseul: Soseaua Giurgiului, strazile Ungureni, Garii, comuna Jilava, anunta regia de transport, citata de Agerpres.

Tariful unei calatorii pe liniile preorasenesti este stabilit la 1,50 de lei. Aceasta este cea de a 20-a linie preoraseneasca asigurata de RATB, iar numarul localitatilor pentru care RATB asigura transportul catre Capitala va ajunge la 15.

In data de 22 mai, RATB a deschis linia 418 care asigura transportul calatorilor intre comuna Berceni si statia Romprim din sudul Capitalei, aflandus-se in discutii si cu alte localitati pentru infiintarea de noi linii, printre care Pantelimon si Chiajna.

Sursa foto: adevarul