RATB: Regia parcurge o PERIOADA DIFICILA

RATB a parcurs si parcurge inca o PERIOADA DIFICILA, cauzata, in primul rand, de criza economica generala din Romania, pe fondul careia, reducerea substantiala a surselor de finantare a facut imposibila continuarea programelor de modernizare sau implementarea unora noi, afectand si conditiile de munca pentru multe categorii de personal, se arata intr-un comunicat de presa al regiei transmis in urma pichetului organizat miercuri de Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti.

Citeste si: PROTEST al SINDICALISTILOR de la RATB

“In acest context, conducerea RATB are dificila sarcina de a redresa situatia economica a Regiei si de a relua toate proiectele de dezvoltare. Ne bazam in acest demers atat pe sprijinul autoritatilor locale, cat si pe dialogul cu organizatiile sindicale pe care il consideram extrem de important”, se mai spune in comunicat.

Citeste si: CORNEL PIEPTEA: RATB nu poate folosi 400 de vehicule din cauza lipsei pieselor de schimb

“Apreciem ca numai prin dialog si cooperare pot fi identificate cele mai bune solutii de rezolvare a problemelor cu care ne confruntam cu totii. De aceea, conducerea RATB isi manifesta disponibilitatea in ceea ce priveste continuarea discutiilor cu toti factorii de decizie si cu partenerii sociali, astfel incat, impreuna, sa putem oferi servicii de calitate publicului calator, care nu trebuie sa fie afectat de eventuale actiuni de protest”, se mai arata in text.