RATB va demara programul de reparare a vehiculelor defecte din a doua jumatate a lunii iunie

Regia Autonoma de Transport Bucuresti va demara din a doua jumatate a lunii iunie programul de reparare a vehiculelor defecte care nu pot fi puse in prezent in circulatie.

Potrivit unui comunicat, “prioritatea maxima a managementului RATB este derularea tuturor programelor de reparare si intretinere a parcului circulant, astfel incat sa putem acoperi in mod corespunzator cererea pe toate liniile si sa oferim conditii mai bune de transport calatorilor nostri”.

CITESTE SI: PROTEST RATB: SINDICALISTII PROTESTEAZA DIN CAUZA NESIGURANTEI TRANSPORTULUI CALATORILOR

De asemenea, reprezentantii Regiei dau asigurari ca ca toate mijloacele de transport aflate in acest moment in circulatie in reteaua RATB indeplinesc standardele de siguranta impuse de legislatia in vigoare si au reviziile tehnice efectuate.

CITESTE SI: SINDICATELE RATB AVERTIZEAZA: PERSONALUL SI-AR PUTEA INCETA ACTIVITATEA

Datele RATB arata ca in prezent se afla in circulatie 767 de autobuze, 280 de tramvaie si 180 de troleibuze, insa foarte multe vehicule raman in garaj din cauza lipsei pieselor de schimb si a subansamblelor. Prin achizitionarea acestor piese de schimb regia ar putea scoate in circulatie cel putin 835 de autobuze.

Sursa foto www.b1.ro