Raul Catinas, demonstratie de forta in fata lui Paul Slowinski in gala Superkombat 2013

K1 – Superkombat Galati: Raul Catinas (Romania) l-a intalnit, sambata noapte, pe Paul Slowinski (Australia/Polonia) in gala K1 – Superkombat de la Galati, la care au luat parte 5.000 de spectatori.

Intalnirea dintre Catinas si Slowinski a fost una de exceptie la categoria supergrea (+96 kilograme). In gala K1 – Superkombat de la Galati (numarul doi mondial), Catinas a revenit in ring dupa o lunga pauza. Inainte de a intra in ring, el a declarat ca a trecut peste problemele pe care le-a avut si s-a putut concentra exclusiv pe gala de sambata.

Mondo News a transmis in format Live Text intalnirile celor mai buni luptatori romani de superkombat si MMA.

DECIZIA OFICIALA: Raul Catinas a castigat printr-un KO superb intalnirea cu australianul de origine poloneza Paul Slowinski, care a rezistat la seria de lovituri extrem de puternice, insa pana la urma a cedat prabusindu-se la pamant. 

“Am avut un antrenor foarte bun insa la anul voi fi si mai bun”, a spus Raul Catinas dupa meci. 

UPDATE: Catinas
domina clar si aceasta a treia repriza. Daca nu va castiga prin KO, va castiga sigur la decizie unanima. Slowinski  este ceva mai curajos. Blocajele lui Raul sunt ireprosabile, se pare ca si-a studiat mult adversarul si si-a pregatit meciul temeinic. Slowinski primeste inca o serie de crosee devastatoare si australianul este la pamant, plin de sange si dezorientat complet. Putem spune ca Raul Catinas obtine victoria prin KO. O gala perfecta la Galati, in care iata am vazut in total trei KO, unul mai frumos ca celalalt.

UPDATE:
 Incepe a doua runda. Slowinski  este avertizat sa nu mai impinga, Catinas da dovada in continuare ca are o strategie buna, se apara bine si loveste inteligent. Un croseu de dreapta extrem de puternic din partea romanului, adversarul lui Catinas respira tot mai greu. Inca un croseu de stanga si un uppercut, australianul rezista, se ridica la inaltimea renumelui sau. Australianul termina runda a doua plin de sange.

UPDATE:  Incepe bine Raul, cu o serie senzationala, o adevarata demonstratie de forta. Australianul este vizibil afectat de pumnii primiti. Catinas da o un nou croseu de stanga si un uppercut de dreapta. Inca un uppercut de sus. Slowinski este pus la podea dupa loviturile puternice incasate. Totusi continua meciul, desi se clatina serios.