Raul Rusescu, 5 ani in alb si rosu!

Site-ul oficial al gruparii spaniole FC Sevilla confirma oficial transferul internationalului roman Raul Rusescu de la Steaua Bucuresti. Rusescu a semnat un contract valabil pe o perioada de cinci ani cu gruparea andaluza, si va avea o clauza de reziliere uriasa, 40 de milioane de euro.

Raul Rusescu va imbraca tricoul alb-rosu al Sevilliei timp de 5 ani, si va avea un salariu anual de 500 de mii de euro. Steaua se va alege in urma vanzarii golgheterului din Liga I cu 2,5 milioane de euro, desi initial, oficialii echipei din Ghencea au solicitat 3 milioane de euro in schimbul lui Rusescu.

Raul Rusescu a fost caracterizat pe site-ul oficial al andaluzilor de la FC Sevilla. “Raul Rusescu este primul transfer al Sevilliei in vederea sezonului 2013-2014. Atacantul international de la Steaua si golgheterul Ligii I din Romania a semnat pentru urmatoarele 5 sezoane si va avea o clauza de reziliere de 40 de milioane de euro.

A triumfat in tara lui, castigand campionatul si fiind principalul marcator al echipei, cu 21 de goluri in campionat, la care se adauga alte cinci in Europa League. In acest sezon a debutat si la nationala. Rusescu, care va implini 25 de ani in luna iulie, si-a inceput cariera la Unirea Urziceni.  

Are 1,81 metri, un simt bun al golului si, mai presus de toate, are un profil de marcator. Suteaza bine de la distanta si este bun si in jocul de cap. Dupa ce a triumfat intr-un campionat mic acum ajunge la Sevilla cu intentia de a se impune intr-o liga importanta” noteaza cei de la sevillafc.es, care adauga si faptul ca Raul Rusescu va efectua vizita medicala luni.

Raul Rusescu este prezentat si intr-un scurt videoclip, in care pot fi urmarite doua dintre golurile marcate in poarta lui Dinamo si unul in poarta Concordiei.

Sursa foto: facebook.com