Raul Rusescu a fost pacalit de Gigi Becali

Raul Rusescu, fostul golgheter al Stelei, a fost pacalit de finantatorul echipei, Gigi Becali, care nu i-a platit prima pentru castigarea titlului cu numarul 24.

Varful transferat in vara la FC Sevilla a profitat de vacanta de iarna pentru a reveni in tara si a incercat printre altele, scrie ziare.com, sa-si recupereze de la fosta echipa bonusul pentru castigarea titlului in sezonului trecut. Potrivit Fanatik, Gici Becali a ordonat insa ca “Ruse” sa nu mai primeasca niciun euro, considerand ca prima acestuia a fost transferul in Primera Division. Sursa citata anunta ca internationalul roman s-a ales astfel cu o “gaura” de 30 de mii de euro in buget.

Raul Rusescu a fost vandut de Steaua Bucuresti in vara acestui an la FC Sevilla, dar varful roman nu a prins foarte multe minute in tricoul andaluzilor, fiind imprumutat in aceasta iarna in Portugalia.

In aceeasi situatie ca Rusescu se afla si Vlad Chiriches, acesta avand de primit de la Steaua mult mai multi bani, pentru ca a evoluat in preliminariile Champions League. Sunt insa sanse minime ca cei doi sportivi sa mai incaseze vreodata sumele restante.

Sursa foto: prosport.ro