Raul Rusescu a renascut la Braga. Presa lusitana il elogiaza pe fostul gogheter din Liga I

Atacantul roman Raul Rusescu a renascut, din punct de vedere fotbalistic, imediat dupa transferul la gruparea lusitana Sporting Braga. Golgheterul din Liga I intrase intr-un con de umbra odata cu trecerea de la Steaua la Sevilla, insa dupa ce a ajuns in Portugalia, „Pufulete” a revenit la forma care l-a consacrat.

In mai putin de o luna de zile, Raul Rusescu a reusit sa inscrie de patru ori in cinci partide disputate in campionatul si in cupa ligii din Portugalia

Postul portughez de televiziune 24 TV a realizat un reportaj despre cariera lui Rusescu si despre meciurile pe care acesta le-a avut in Portugalia. Atacantul roman este descris ca fiind “omul cu lipici la gol, care inscrie din toate pozitiile, cu diverse executii”.

Citeste si: Raul Rusescu a marcat inca un gol pentru Sporting Braga. VIDEO 

“Este un atacant complet, care face o mare risipa de efort. Desi a inscris patru goluri, am putea spune ca pressingul este principala sa calitate. Isi sufoca adversarii directi in fiecare meci, pana ii forteaza sa greseasca. Rar ne-a fost dat sa vedem asa ceva, calitatile sale sunt diferite dar potrivite pentru fotbalul nostru. Are un nivel tehnic ridicat, fiind un international al reprezentativei Romaniei”, l-a laudat postul de televiziune.

Pana in prezent, Raul Rusescu a marcat 4 goluri in 5 partide disputate la Sporting Braga. Daca va inscrie 15 goluri, Rusescu va incasa un bonus financiar substantial. Raul are un salariu de 450 de mii de euro pe an, platit de clubul de care apartine, FC Sevilla.

Sursa foto: demotix.com