Raul Rusescu ar putea reveni in Liga I, dar nu la Steaua

Raul Rusescu, ultimul golgheter din Liga I si fost jucator al Stelei ar putea reveni, sub forma de imprumut in campionatul autohton, insa nu la gruparea din Ghencea. Mai mult, Rusescu ar putea ajunge la una dintre rivalele ros-albastrilor din campionat, informeaza prosport.ro.

Potrivit sursei citate, golgheterul trecut pe la Unirea Urziceni si Steaua Bucuresti ar putea imbraca tricoul echipei CFR Cluj, Raul Rusescu putand face obiectul unei tranzactii intre gruparea din Gruia si FC Sevilla.

Astfel, la formatia din Andaluzia ar putea ajunge Rui Pedro, fotbalist al carui contract cu gruparea feroviara din Ardeal expira in vara lui 2014. Pentru a nu-l pierde fara a obtine nimic in schimbul sau, oficialii de la CFR sunt dispusi sa il vanda la Sevilla, in aceasta tranzactie urmand sa intre si Raul Rusescu, care ar putea ajunge sub forma de imprumut in Gruia.

Raul Rusescu nu traverseaza o perioada buna la Sevilla, acolo unde a fost marginalizat si nu a prins foarte multe minute in teren, atacantul originar din Ramnicu Valcea jucand mai mult in Europa League si in Cupa Spaniei.

Fost golgheter din Liga I isi doreste un imprumut in La Liga, insa daca nu va aparea o oferta concreta, ar putea accepta sa revina, cel putin pana in vara, in Liga I.

Sursa foto: fcsevilla