Raul Rusescu isi continua seria golurilor in Portugalia. VIDEO

Internationalul roman Raul Rusescu a marcat inca un gol in Portugalia pentru Sporting Braga in prelungirile partidei de campionat cu Estoril Praia, pierdut de formatia conationalului nostru cu scorul de 1-2 (VIDEO AICI).

Raul Rusescu a ajuns la cota sase in tricoul portughezilor de la Sporting Braga dupa reusita de luni seara. Fostul golgheter al Ligii 1 a marcat in minutul 90+2 cu o lovitura de cap din sase metri, plasata langa bara.

Citeste si: Rusescu a “lovit” din nou! Internationalul roman a pus umarul la calificarea Bragai in semifinalele Cupei. VIDEO

In urma acestui rezultat, Sporting Braga ocupa locul 7 in Portugalia si se indeparteaza de zona cupelor europene. Raul Rusescu este imprumutat la Sporting Braga pana in vara, insa lusitanii il pot cumpara de la Sevilla in schimbul a 3 milioane de euro.

Raul Rusescu a reusit pana in prezent sa inscrie de trei ori in campionatul Portugaliei, de doua ori in Cupa Ligii Portugaliei si o data in Cupa Portugaliei. Atacantul roman are un salariu de 450 de mii de euro pe an.

Sursa foto: demotix.com