Raul Rusescu, primit ca un rege la Sporting Braga ! Vezi cat va castiga la noua sa echipa

Raul Rusescu va fi primit ca un rege la noua sa echipa, Sporting Braga, unde a fost imprumut de spaniolii de la FC Sevilla.

Impresarul Giovani Becali a dezvaluit conditiile de care va beneficia atacantul roman Raul Rusescu in Portugalia, la Sporting Braga, formatie la care a fost imprumutat de FC Sevilla. Impresarul sustine ca portughezii ii vor plati lui Rusescu 450.000 pe sezon, ii vor oferi o locuinta de serviciu si o masina de lux, scrie ziare.com. “Rusescu se va duce la Braga pe acelasi salariu ca la Sevilla. Va primi o casa si o masina de la Braga, are o optiune de 3.000.000 de euro daca vrea sa-l cumpere, optiune care se mareste daca va marca 15 goluri. In functie de acele 15 goluri isi va imbunatati si contractul pe care il are la Sevilla”, a spus Ioan Becali pentru Dolce Sport.

Fostul golgheter al Ligii 1 va fi imprumutat pana in vara la formatia portugheza Sporting Braga, care va avea optiune de cumparare. Sporting Braga ocupa locul 7 in Portugalia si a fost eliminata din Europa League de Pandurii Targu Jiu.

Sursa foto: realitatea.net